Rea

Beard Oil John Petrucci´s Nebula

(Inga recensioner ännu) Skriva en recension
SKU:
225
UPC:
5060338441673

Captain Fawcett's Beard Oil John Petrucci's Nebula är en skäggolja framtagen tillsammans med John Petrucci, som var en av grundarna till det progressiva metalbandet Dream Theater. En skäggolja med en bland…

149,25kr - 404,25kr
Skynda! Bara kvar!
Uppdaterar kundvagn... Objektet har lagts till
2 andra tittar på samma produkt
Beskrivning

Captain Fawcett's Beard Oil John Petrucci's Nebula är en skäggolja framtagen tillsammans med John Petrucci, som var en av grundarna till det progressiva metalbandet Dream Theater. En skäggolja med en blandning av essentiella oljor som mjukgör och stärker både skägg och skäggbotten. Dessutom får skägget rikligt med näring av mandelolja, jojobaolja och Vitamin E. En exklusiv handtillverkad i olja i en liten skala.

Har en doft som har en topnot av bergamott och aromatisk myrten med en bittersöt doft av grapefrukt som sedan lyfts upp i en jordig doft av violiris, svart kaffe och en envist träig ceder. En puls av förförande mysk med spår av ett rökigt bakslag av vetiver och läder.

Användning: Droppa några droppar i handflatan och värm upp oljan innan du masserar in den i skägg och mustasch. Se till att komma åt skäggbotten under. Borsta igenom skägget för en tip top finish.

Beard Oil John Petrucci´s Nebula

149,25kr - 404,25kr

Beard Oil John Petrucci´s Nebula

149,25kr - 404,25kr
#blackweek2022
#blackweek2022

Se mer!